EVZ

A fost prins tânărul care TORTUREAZĂ câini

Autor: | | 2 Comentarii | 958 Vizualizari

La o lună de investigații într-un dosar în care s-au sesizat din oficiu, polițiștii au identificat bărbatul care a torturat cumplit un câine în comuna giroc. Fapta a avut loc pe 17 ianuarie. A legat patrupedul de o maşină, l-a torturat şi apoi legat de un stâlp şi l-a lăsat să sufere.

Bănuitul autor al gestului inuman de pe strada Gării din Giroc este un bărbat în vârstă de 28 de ani, care este audiat astăzi la sediul Poliţiei Giroc, sub aspectul săvârşirii faptei de rănire sau schingiuirea animalelor. Polițiștii din Timiș s-au sesizat din oficiu și au făcut cercetări într-unul din cele mai oribile cazuri de mutilare a unui animal petrecute în Timiș. Imaginile cu tortura au fost făcute publice pe Facebook. „În urma apariției în mediul online a unor imagini în care un animal este rănit, polițiștii Postului Giroc s-au autosesizat efectuând verificări cu privire la acest aspect”, anunța Ionuț Sîrbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, la mijlocul lunii ianuarie.

Un câine a fost legat de o mașină, târât și torturat, până nu a mai putut să se țină pe picioare, cu corpul plin de răni grave. Așa a fost legat de un stâlp și lăsat să moară. Din fericire, câinele a fost descoperit de oameni care iubesc animalele, care l-au salvat.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000