EVZ

NEWS ALERT! O îndrăgită actriță este în STARE GRAVĂ la Secția de Terapie Intensivă a spitalului Elias

Autor: | | 0 Comentarii | 3678 Vizualizari

Cunoscuta actriță Olga Tudorache se află în stare gravă la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias. Actrița a fost dusă la Terapie Intensivă joi, după ce stare ei de sănătate s-a agravat, anunță Libertatea.ro.

Olga Tudorache a fost internată luni la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, pentru mai multe investigații, după ce la domiciului actriței a fost chemată o ambulanță. Medicii au transportat-o ulterior la unitatea sanitară, pentru investigaţii suplimentare.

Apelul la 112 a fost făcut de dimineață, existând suspiciunea unui atac cerebral. „S-a dovedit a fi o lipotimie însă a fost trimisă la Spitalul Elias pentru mai multe investigaţii”, au precizat surse medicale pentru Adevarul.ro

Olga Tudorache, supranumită „marea doamnă a teatrului românesc“, s-a născut la 11 octombrie 1929, la Oituz, judeţul Bacău. Din 1976 a fost Conferenţiar universitar la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale“, catedra de actorie. Din 1990 este profesor. A avut şase promoţii de actori, până la pensionare (1997). Retragerea efectivă din învăţământ are loc în 2000. Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000