EVZ

AgroPro – Principalul partener al agricultorilor din Romania prin servicii complete de inchiriere utilaje agricole (P)

Autor: | | 0 Comentarii | 940 Vizualizari

Indiferent de tipul proiectelor demarate, reusita acestora depinde de experienta personalului angajat, dar si de materialele si utilajele utilizate.

Deoarece calitatea echipamentelor utilizate in lucrarile agricole, de constructii sau de curatenie, se reflecta in timpul alocat, rezultate finale si economii de natura financiara, clientii trebuie sa-si indrepte atentia catre noile generatii de echipamente.

Compania AgroPro vine in sprijinul tuturor celor angajati in sectoarelor mentionate anterior si  le pune la dispozitie optiunea de a inchiria utilaje si echipamente moderne prin care sa sporeasca eficienta si profitul proiectelor desfasurate.

Utilaje performante – Reorganizarea procesului de lucru pentru eficientizarea costurilor si rezultate optime

Beneficiile obtinute prin utilizarea echipamentelor specifice fiecarui tip de lucrare din urmatoarele domenii: constructii, gradinarit, agricultura, curatenie, nu se rezuma doar la  reducerea costurilor si cresterea eficientei.

Acestea influenteaza totodata modul de distribuire a sarcinilor de lucru, randamentul personalului angajat, dar si calitatea rezultatelor, care se doresc sa fie uniforme si constante.

Serviciile de inchiriere asigurate de firma AgroPro, pentru o gama variata de echipamente profesionale determina performanta activitatilor si garanteaza succesul lucrarilor pe care clientii le desfasoara, oricare ar fi gradul de complexitate al acestora.

Echipamente speciale pentru gradinarit

Lucrarile din agricultura si gradinarit au cunoscut o evolutie importanta odata cu dezvoltatea utilajelor si echipamentelor de diferite tipuri si dimensiuni care au inlocuit uneltele simple care necesitau efort fizic prelungit.

Pe langa utilajele si masinile de mari dimensiuni utilizate pentru realizarea lucrarilor agricole, exista echipamente de dimensiuni medii sau mici care contribuie la realizarea rapida a unor activitati specifice de gradinarit si nu numai.

Categoria de utilaje oferite spre inchiriere de compania AgroPro vizeaza:

 • Pregatirea, prelucrarea, saparea solului - Motosape, motocultoare, motocositoare, motoare pentru motoutilaje si alte accesorii utile pentru astfel de echipamente;
 • Intretinerea spatiilor verzi - Tractoare, masini si roboti de tuns gazonul sau peluza, scarificatoare si aeratoare, aspiratoare si suflante frunze, atomizoare, pulverizatoare si tocatori crengi si resturi;
 • Accesorii pentru efectuarea altor activitati casnice - Hidrofoare, pompe, drujbe, masini de despicat lemne, motoburghie, scule de mana;
 • Utilaje pentru constructii.

Domeniul constructiilor este in plina dezvoltare, iar arhitectura si designul propuse pentru constructiile comerciale, civile sau industriale sunt regandite pentru a fi exploatate intr-un mod inteligent, in privinta spatiului si utilitatii.

Realizarea unor proiecte de constructii complexe sau renovarea cladirilor mai vechi, necesita utilizarea unor materiale durabile si calitative, precum si utilizarea  unor utilaje, unelte si echipamentel performante.

In cazul proiectelor de constructii este importanta colaborarea dintre ingineri, specialisti si muncitori, carora le sunt distribuite sarcini de lucru corespunzatoare nivelului de calificare, desemnate astfel incat timpul de executie a proiectului sa fie cat mai scurt.  

Serviciile oferite de specialistii AgroPro depasesc aria comercializarii, de curand fiind implementate noi servicii de inchiriere utilaje constructii performante, pentru ca antrepenorii care activeaza in acest domeniu sa poate beneficia de randamentul sporit al echipamentelor disponibile.

Adaptate celor mai exigente cerinte, utilajele pot fi inchiriate pentru activitati si lucrari specifice din domeniul constructiilor precum: tehnica sudura, taiere beton si fier, compactare etc.

Utilaje pentru curatenie

Indiferent de natura lucrarilor de curatenie desfasurate, categoria echipamentelor de curatenie din cadrul magazinului online AgroPro.ro pentru inchiriere cuprinde deopotriva echipamente utile pentru curatenia spatiilor exterioare, precum si dispozitive pentru interiorul spatiilor comerciale.

Oferta consta in: aspiratoare industriale si accesoriile aferente, masini de maturat, utilaje multifunctionale pentru curatarea zapazii si colectarea mizeriei, echipamente pentru spalare cu presiune si accesoriile necesare, freze de zapada, dispozitive de imprastiat  seminte sau ingrasaminte.

Avantajele inchirierii - Consultanta gratuita si acces rapid la  solicitarea de inchiriere

Cu o experienta bogata in prezentarea si comercializarea ultimelor inovatii in materie de utilaje potrivite unor  domenii de activitate diferite, AgroPro a dezvoltat serviciul de inchiriere utilaje pentru beneficiarii care nu doresc achizitia permanenta a acestora.

Pe langa platforma online de comercializare a produselor, sunt deschise mai multe magazine fizice de prezentare, in judetul Dolj (Craiova, Bailesti, Filiasi) si judetul Olt (Slatina).

Reprezentantii companiei au considerat utila integrarea serviciilor de inchieriere utilaje in mediul online, alocand toate resursele necesare pentru accesarea rapida si facila a acestor servicii, printre care:

 • Vizualizarea serviciilor pe website-ul companiei;
 • Posibilitatea contactului telefonic sau online cu unul dintre consultanti;
 • Descarcarea contractului de inchiriere directe de pe website;
 • Termeni si conditii clare privind inchirierea utilajelor.

Date de contact

 • Telefon

0741.122.500

0771.468.368

 • E-mail

 agromoto.ro@gmail.com

 • Magazin online

agropro.ro

http://agropro.roTag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000