EVZ

ARŞINEL N-ARE NICIO ŞANSĂ. Veste cruntă primită de la medici. Breaking news!

Autor: | | 4 Comentarii | 32924 Vizualizari

Alexandru Arșinel a trecut, recent, printr-o intervenție chirurgicală foarte complicată. Actorul a fost operat la inimă și i-a fost montat un stent, după care au urmat mai multe zile de recuperare. Medicii au ținut să-i dea actorului ultimele informații cu privire la starea sa de sănătate.

Îndrăgitul actor Alexandru Arşinel a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală destul de complicată, care avea numeroase riscuri.

Cu toate acestea, directorul Teatrului „Constantin Tănase” a fost externat luni și spune că se simte mai bine și că a fost cu adevărat norocos. În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc luni la Spitalul Universitar, actorul a spus: „Am fost salvat de o echipă de medici care munceşte de dimineaţă până noaptea târziu”. Actorul a ținut să mulțumească medicilor și directoarei Adriana Nica pentru că i-au oferit cele mai bune îngrijiri medicale.  Alexandru Arşinel a spus că „în mod normal”, ar fi trebuit să revină duminică seară pe scenă, pentru un spectacol de colinde, însă medicii nu au fost de acord cu acest lucru, considerând că actorul își pune din nou sănătatea în pericol și se obosește prea tare. „Nu mi-au dat drumul şi îmi pare rău, că era o seară de colinde. Am un colind foarte frumos pe care îl cânt acolo”, a mai spus Arșinel.  În urmă cu o săptămână, Alexandru Arşinel a fost supus unei coronarografii, în urma căreia s-a decis implantarea unui stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, una dintre arterele mari din zona cardiacă, „pentru că avea o stenoză de 70%”, după cum a explicat atunci Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă, potrivit Digi 24.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000