EVZ

Anglia: NU toaletelor UNISEX! Petiție împotriva școliilor în care fetițele și băieții trebuie să meargă LA ACEEAŞI baie

Autor: | | 5 Comentarii | 647 Vizualizari

Copiii noștri nu au ce să caute în toalete unisex! Acesta este meesajul plin de revoltă al unor părinți din Marea Britanie, după ce conducerea unei școli primare din Londra a decis că elevii trebuie să știe ce este diversitatea de gen. Motiv pentru care a înființat toalete unisex.

Buxton School, din cartierul londonez Leytonston, a devenit obiectul unei petiții online. Sute de britanici, nu doar părinții copiilor de aici, au semnat deja petiția prin care spun NU toaletelor unisex.
 
Conducerea școlii a dat dispoziții clare: noua clădire, construită recent cu 12 milioane de lire sterline, va beneficia de "toalete de uz comun", indiferent de sex. Cu ce scop? Acela de a crea "un spațiu sănătos, în care elevii să poată respecta diversitatea", potrivit activenews.ro.
Părinții copiilor de aici, cu vârste de peste 8 ani, nici nu vor să audă si se plâng că nimeni nu le-a cerut acordul. Așa că au lansat petiția online, pe  Change.org, unde atacă ideea conducerii școlii și spun că se tem că astfel copiii lor vor deveni ținte ale unor atacuri sexuale.
"Fetițele și băieții vor fi marcați de teama de a fi văzuți într-o etapă delicată a dezvoltării personalității lor", comentează semnatarii petiției. Nu în ultimul rând, se tem că această împărțire a băii va duce la o precocitate sexuală și la abuzuri sexuale.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000