EVZ

O celebră companie de OPERAȚIUNI PSIHOLOGICE, implicată în LUPTA ANTICORUPŢIE din România. SCL, care a contribuit la BREXIT și ALEGEREA lui Trump, EDUCĂ membrii Congresului SUA pe tema corupției din România

Autor: | | 9 Comentarii | 4374 Vizualizari

Lupta contra corupției din România este obiectul unui contract de consultanţă strategică comandat de cea mai puternică şi influentă maşinărie de operaţiuni psihologice şi date din lume, SCL Group, companie care a contribuit decisiv la succesul taberei Brexit și la alegerea lui Donald Trump ca președinte al SUA.

Un contract de consultanță între SCL Social (parte a SCL Group) și renumita companie de consultanță politică din Washington, Andreae & Associates, a fost înregistrat la autoritățile americane. Din documentele publicate de Sorina Matei reiese că acest contract vizează lupta anticorupție din România.


Marele SECRET din spatele Victoriei lui Trump (I) – Insectarul DIGITAL de Oameni


Ea scrie că, pe 27 Martie 2017, la Departamentul de Justiţie al SUA / Divizia pentru Securitate Naţională / Unitatea de Înregistrare FARA (Foreign Agents Registration Act - n.red.), a fost declarat un contract între compania SCL Social (Strategic Communication Laboratories) şi firma Andreae & Associates, iar contractul vizează lupta anticorupţie din România.

Mai precis, potrivit documentului, compania Andreae & Associates are de livrat SCL Social următoarele: „consultanţă în privinţa afacerilor publice strategice şi servicii de consiliere, educarea membrilor Congresului SUA şi membrilor Administraţiei SUA în problemele legate de corupţia din România, furnizarea de cercetări şi notificări despre eforturile depuse în cadrul USG (United States Government) care afectează eforturile anticorupţie din România, indentificarea şi organizarea angajamentelor de a vorbi la nivel local şi naţional în numele SCL Social despre starea corupţiei şi eforturile de a fi contracarată în România, menţinerea şi fortificarea/întărirea alianţelor cu alte grupuri de interese ale căror scopuri sunt similare cu cele ale SCL Social, lucrul în vederea susţinerii echilibrate şi neutre a eforturilor anticorupţie din România”.


Marele SECRET din spatele Victoriei lui Trump (II) – O uluitoare OPERAŢIUNE de Penetrare a CREIERELOR americanilor


Contractul, pentru care s-au plătit 60.000 de dolari, este în continuare activ, mai scrie Sorina Matei. 

SCL este liderul mondial în comunicaţiile bazate pe date, cercetare comportamentală și comunicare strategică ce foloseşte tehnici de operaţiuni psihologice, implicată în Brexit şi alegerea lui Donald Trump la Casa Albă.

Britanicul Alexandru Nix, un britanic de 41 de ani, este Președinte-Director General al companiei Cambridge Analytica și una dintre figurile centrale ale SCL Group de peste 14 ani. Semnatarul contractului în numele grupului SCL referitor la lupta anticorupţie din România este britanicul Julian Wheatland, preşedinte al SCL Group şi executiv al SCL USA Inc.

Prezentată ca „o agenţie globală de gestionare a alegerilor”, implicată în Brexit şi alegerea lui Donald Trump, SCL Group şi-a dobândit succesul şi recunoaşterea publică mai ales prin subsidiara sa din Statele Unite. 

Sorina Matei scrie că SCL foloseşte „psy ops”, operaţiuni psihologice care oferă o perspectivă asupra gândirii publicului ţintă și că a fost implicată în numeroase lovituri de stat și campanii electorale.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000