EVZ

Au furat 1.500 kilograme de nuci

Autor: | | 0 Comentarii | 816 Vizualizari

Poliţiştii din Berca au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza localităţii Cândeşti, la domiciliile a trei tineri, arestaţi ulterior, de unde au ridicat 1.500 kilograme de nuci, în valoare de aproximativ 7.500 de lei, aproximativ un metru cub de material lemnos şi alte bunuri bănuite a fi fost furate din gospodării.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Buzău, din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie - noiembrie, cei trei tineri în cauză, cu vârste între 25 şi 27 de ani, ar fi pătruns, în timpul nopţii şi prin escaladare, în curţile a cinci imobile din localităţile Berca şi Verneşti, de unde ar fi sustras produse de sezon.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar ulterior au fost prezentaţi magistraţilor din cadrul Parchetului şi Judecătoriei Buzău, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Poliţiştii au condus la audieri 11 persoane, iar în urma activităţilor s-a documentat şi activitatea infracţională a altor două persoane, ce ar fi înlesnit comiterea furturilor şi valorificarea produselor.

La această acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ FOTO: DREAMSTIME Buzău şi jandarmi.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000