EVZ

AVERTIZARE ANM. COD GALBEN de PLOI și POLEI

Autor: | | 0 Comentarii | 2778 Vizualizari

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi seara, o atenţionare Cod galben de ploi şi polei pentru trei judeţe.

Potrivit ANM, în judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, până la ora 22:00, în cele patru judeţe se vor semnala local precipitaţii predominant sub formă de ploaie, care favorizează depunerea de polei.

De asemenea, ANM a emis, marţi, o atenţionare Cod galben de precipitaţii mixte, polei şi intensificări ale vântului, valabilă până miercuri seara, în 23 de judeţe din Banat, Transilvania şi Oltenia, în timp ce o informare de vremea rea va fi în vigoare la nivelul întregii ţări, scrie DCNews.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în intervalul 16 ianuarie, ora 17:00 - 17 ianuarie, ora 20:00, ninsorile vor fi însemnate cantitativ şi local se va depune strat consistent de zăpadă, în seara zilei de marţi (16 ianuarie) şi în noaptea de marţi spre miercuri (16/17 ianuarie) în Carpaţii Occidentali, în nordul Carpaţilor Orientali şi vestul Carpaţilor Meridionali, iar în cursul zilei de miercuri (17 ianuarie), mai ales în zona Carpaţilor Meridionali.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000