EVZ

Băsescu VA FI AUDIAT într-un MEGA-DOSAR. Ce a declarat fostul președinte despre acest lucru

Autor: | | 1 Comentarii | 4252 Vizualizari

Băsescu va fi audiat, luni, într-un dosar privind retrocedările avizate de fostul preşedinte în urmă cu 14 ani, pe vremea când era primar al Bucureştiului.

Dosarul vizează fapte de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor prin retrocedarea a zeci de imobile lui Nicolas Jordan, nepotul senatorului Iordache Minciulescu, acuzat de cei care au pierdut casele că ar fi un impostor şi nu moştenitor de drept, scrie româniatv.net.

"Întotdeauna am fost atent să respect legea şi oricâte dosare mi s-au deschis pentru că nişte slugi din parchete vor să servească şeful - "l-am hărţuit pe Băsescu" -, n-a demonstrat nimeni o fraudă. Inclusiv în spălarea de bani cu Căşuneanu, cu casa din Mihăileanu, cu banii daţi lui Petreus în Irak... Sunt oameni care n-au ce face. Atâta minte au...", a spus Băsescu pentru România TV.

"Nu poţi fi trimis în judecată când şi procurorul constată că asta e legea. Nu m-ar ierta nimeni, nici Lazăr, nici vreun complet de la ICCJ, dacă ar constata încălcări de lege. Se redeschid dosarele, mergem la procuror, asta e viaţa unui fost preşedinte al României. S-a transformat într-o hărţuire fără bun simţ... Şi aceste ultime două dosare, Flora şi ăsta în care sunt chemat luni, fac parte din procesul de hărţuire", a adăugat fostul președinte.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000