EVZ

BĂSESCU A ÎNCĂLCAT LEGEA! Niciun avocat din lume NU VA PUTEA INTERVENI în apărarea fostului preşedinte. Dovada este clară

Autor: | | 18 Comentarii | 45244 Vizualizari

Traian Băsescu nici nu a revenit bine din vacanţă şi a fost prins călcând strâmb. Acesta se afla la mare alături de Organizaţia de Tineret a Partidului Mişcarea Populară (OTPMP) când inevitabilul s-a produs.

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a fost surprins în timp ce fuma la o masă dintr-un restaurant din staţiunea Neptun, loc unde se desfăşoară a patra ediţie a Şcolii de vară a tinerilor populari.


PONTA, atac MULTIPLU: „De la Băsescu la Dragnea – din lac în puţ”


Fostul preşedinte riscă să fie amendat de către poliţia locală cu 500 de lei, în timp ce localul în care a fost fotografiat ar putea plăti până la 5.000 de lei ca sancţiune.

Sâmbăta va avea loc o şedinţă a Consiliului Naţional al partidului, aceasta fiind urmată de o dezbatere pe tema „Re:fresh Europe”, la care va participa şi europarlamentarul Siegfried Mureşan.


TRAIAN BĂSESCU, MESAJ CATEGORIC la intervenția din Polonia: „Când Occidentul se ceartă, Rusia câștigă”


În aceiaşi zi, membrii Organizaţiei de Tineret vor avea o întâlnire cu Traian Băsescu, în cadrul căreia se va vorbi despre viziunea politica a partidului Mişcarea Populară.

Totodată, revenit din concediu, fostul preşedinte a captat primplanul cu un mesaj foarte important.


Hillary Clinton, la DNA alături de Băsescu și Boc. NU e glumă, e SESIZAREA INCENDIARĂ a unui fost OFICIAL de TOP!


„Este Ziua Limbii Române ! Este al cincelea an de când onorăm la unison, români de-o parte și de alta a Prutului, dar și de peste tot în lume, Limba Română. Prin Decretul numărul 304 din 13 martie 2013, am promulgat Legea 53/2013 privind instituirea Zilei Limbii Române în România. Coincidența face ca în același an, Curtea Constituțională de la Chișinău să facă dreptate limbii române, declarând-o limbă oficială și în R. Moldova.

La București și Chișinău vorbim aceeași limbă, împărtășim aceeași cultură, aceeaşi credinţă și ne închinăm înaintașilor aceleiași istorii.  Cândva, cu siguranţă, le vom facem pe toate în aceeaşi ţară! Știu că peste Prut, în comunitățile istorice din vecinătatea țării noastre, dar și în Diaspora, păstrarea vie a limbii române presupune eforturi, suferinţe şi chiar riscuri. Acestor români le datorăm respect şi recunoştinţă.


VICTOR PONTA, REPLICĂ DURĂ din partea unui lider PSD: „Să ne povestească despre PACTUL cu Băsescu...”


 De la ei putem învăţa, de exemplu, să preţuim limba română zi de zi, iar astăzi să o cinstim cum se cuvine! La mulţi ani, români !  La multi ani, vorbitori ai limbii române”, este mesajul fostului președinte.

Sursă foto: FacebookTag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000