EVZ

Bucureştenii au la dispoziţie 10 ani să returneze banii de la Municipalitate pentru reabilitarea clădirilor

Autor: | | 0 Comentarii | 426 Vizualizari

Veste bună pentru bucureştenii care, din lipsă de bani, nu şi-au putut reabilita casele din punct de vedere al aspectului exterior.

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea a afirmat că instituţia pe care o conduce are în vedere un proiect care „va schimba la faţă Capitala”. „Foarte mulţi proprietari de locuinţe al căror aspect lasă de dorit nu dispun de fondurile necesare pentru a-şi reabilita casa. În cazul lor, va exista ajutor financiar din partea autorităilor”, a dat asigurări Firea. Sumele de bani care vor fi avansate de Municipalitate pentru restaurarea faţadelor vor putea fi returnate într-un răstimp de 10 ani, existând şi o perioadă de graţie de 5 ani. Pentru plata cu întârziere a taxei de reabilitare se vor percepe majorări de întârziere.

Potrivit aceluiaşi proiect, în cazul în care locuinţa care a beneficiat de lucrări de intervenţie finanţate de Municipalitate este vândută de către proprietar în răstimpul de 10 ani de la terminarea lucrărilor, proprietarul este obligat să ramburseze integral sumele neachitate.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000