EVZ

Călinescu are un mesaj pentru Iohannis: „Ţine de SIGURANŢA NAŢIONALĂ..."

Autor: | | 16 Comentarii | 6624 Vizualizari

Florin Călinescu a făcut un apel către preşedintele Iohannis cerându-i să se trezească şi să pună pe tapet la CSAT problema gazelor, pentru că vine iarna şi facturile ne vor îngheţa la propriu dacă scumpirile au fost anunţate încă de acum.

"Transgaz, una din marile nerusinari. Suntem singura tara din Europa care ar putea sa isi asigure, cred, o mare parte din necesar. Spre 50%. Poate mai mult, nu stiu exact cifre. Zilele trecute ziceau aia de acolo, ca ar vrea sa cumpere, impreuna cu niste francezi, parca, o retea din domeniu, din Grecia. Asta in timp ce IN ROMANIA, au facut 3% investitii. ( trei la suta). Asta in timp ce, cel putin la barosanii din conducere, salariile sunt himalaiene. Si, si le stabilesc singuri. Pe facturile platite de noi si umflate de ei.

Stiti ce inseamna investitii, nu de 3, ci de 33, 73 sau 93 la suta? Facturi MUUUULT mai mici. Adica sa platim mai putin sau de loc sau proportional, pentru ce avem ca resurse. Am fi un mic Qatar. Sau o Venezuela... sau altele... Pentru noi insine. Asta ca tot facu presedintele un apel sa facem o tara misto! Nea' Klaus, asta ar trebui sa pui pe tapet in CSAT. Sa mor io inghetat la iarna, sa mai treaca cetatenii care se incapataneaza sa vietuiasca p-aci, inca o iarna, tine de SIGURANTA NATIONALA!

Klaus, de la terminarea celui de al doilea razboi mondial, adica de 72 de ani, noi tot supravietuim, ca popor, prizonieri in propria tara. Nu ne decorezi si pe noi? Ca ailalti presedinti au uitat", a scris Călinescu pe pagina sa de socializare.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000