EVZ

Campanie salvatoare: ”Viață din sângele meu!”

Autor: | | 1 Comentarii | 244 Vizualizari

Timișorenii strâng rândurile și merg la Centrul de Transfuzii Sanguine ca să doneze. Deja mai multe persoane publice, între care cunoscuți actori ai Teatrului Național din Timișoara s-au alăturat inițiativei menită să împrospăteze stocul de sânge necesar transfuziilor bolnavilor.

Profesorul de înot Daniel Sîrbu a inițiat acțiunea "Viață din sângele meu". Această acțiune stă la baza campaniei de mobilizare a populației spre donarea de sânge pentru salvarea reală de vieți. Campania și-a propus mobilizarea unui număr record de timișoreni în perioada 16 – 18 ianuarie, însă,  în fața scopului nobil al demersului, lumea s-a mobilizat deja.

”Toți cei ce doresc să ajute sunt așteptați să doneze sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine, Timișoara, în intervalul orar 7:00 - 13:00, în perioada 16 – 18 ianuarie. Dramele de nedescris trăite de mii de familii care pierd sau și-au pierdut copiii, părinții, prietenii, lipsa acută de sânge din spitale, determină această chemare a populației la acțiune. Am inițiat această campanie cu ideea că schimbarea pornește din noi și doar dacă acționăm concret putem schimba lucrurile în bine”, a declarant pentru EVZ Daniel Sîrbu.

 Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000