EVZ

Cherecheș: „Dacă făceam denunțuri despre Oprea sau despre Udrea, scăpam ușor”

Autor: | | 1 Comentarii | 1618 Vizualizari

Edilul municipiului Baia Mare este de părere că procurorii DNA consideră oamenii proști în a face diferența dintre minciună și adevăr.

 „Eram în ziua în care mi-am depus candidatura, la ora 8 mi-am depus candidatura, la 12 au intrat la mine, la ora 22 m-au arestat”, a declarat Cătălin Cherecheș, edilul muncipiului Baia Mare, la emisiunea moderată de Mihai Gâdea, la postul Antena 3.

Potrivit acestuia, cazul său nu este de corupție întrucât lipsește prejudiciul.

„ Oamenii dintr-o comunitate mică se cunosc și știu cine e denunțătorul și știu cine e și cel denunțat. Nu funcționăm după articole din presă. Funcționăm după regula bunului simț. Oamenii văd că nu ai venit într-o funcție publică să pleci cu sacoșele acasă. Oamenii nu pot fi prostiți”, a adăugat Cătălin Cherecheș.

El a mai spus că putea scăpa ușor din arrest dacă ar fi făcut denunțuri împotriva lui Gabriel Oprea sau Elenei Udrea.

”Dacă făceam denunțuri despre Oprea sau Udrea, că asta își doreau atunci, soarta mea pe termen scurt era una pozitivă. Mă scoteau în fiecare zi, să mă ducă la DNA. Eu le spuneam dacă îmi dau voie să fac testul poligraf, nu mi-au acceptat. Polițiștii judiciari, care fac greul în dosare, veneau după mine și îmi spuneau: oare peste 10 ani cum o să ne uităm unul la altul fiind slugile cuiva. Eu mi-am pierdut încrederea în justiția din România”, a conchis edilul.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000