EVZ

Contrabandă cu țigări, dejucată de polițiștii din Tulcea

Autor: | | 0 Comentarii | 122 Vizualizari

Doi bărbați, cu cetățenie dublă româno-moldoveană, au fost arestați preventiv de magistrații tulceni după ce au fost prinși transportând cantitatea de 170.000 de țigarete de contrabandă. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării iar cei doi inculpați au fost duși în arestul IPJ Tulcea.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Posturilor de Poliție Ciucurova și Topolog au identificat două persoane, cu dublă cetățenie româno – moldoveană, care transportau, cu un autoturism, cantitatea de 169.600 de țigarete, provenite din săvârșirea infracțiunii de contrabandă, informează IPJ Tulcea. Pe numele celor doi suspecția s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar cele 8500 cartoane de țigări și autoturismul au fost indisponibilizate, în vederea confiscării și continuării cercetărilor.

Cele două persoane au fost reținut pentru 24 de ore iar la sfârșitul săptămânii trecute, magistrații Judecătoriei Babadag au dispus arestarea preventivă a acestora pentru o durată de 30 de zile. Judecătorii au refuzat cererea avocatului privind luarea măsurii arestării la domiciliu. Cei doi sunt încarcerați  în arestul IPJ Tulcea. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag. Activitatea a beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baia. Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000