EVZ

Ritualuri MACABRE. Ce fac AFRICANII dintr-un trib, după ce le mor PRUNCII, este ŞOCANT | GALERIE FOTO şi VIDEO

Autor: | | 4 Comentarii | 43495 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Să creşti gemeni nu este floare la ureche nicăieri în lume, dar pentru africanii din Benin există dificulăți ieșite din comun. Pe de-o parte malaria ucide pruncii, pe de alta oamenii se tem de blestemul copiilor voodoo.

Gemenii au un loc special în religia voodoo din zonă, iar tribul Fon din Benin, care trăieşte în partea de vest a Africii, crede cu tărie că spiritele celor mici trăiesc în păpuşile voodoo.


Respins de fata pe care o IUBEA, pentru că era prea SĂRAC. Cum și-a bătut joc soarta de tânără, după 10 ANI


O serie de imagini spectaculoase realizate de fotograful francez Eric Lafforgue ilustrează felul în care familiile îşi alină durerea prin crearea de figurine pentru fiecare bebeluş mort şi mai ales prin felul cum "cresc" aceşti copii pierduţi ca şi cum ar fi încă în viaţă, potrivit Daily Mail.

Oamenii locului spun că păpuşile posedă spiritul copilului şi au puterea de a aduce noroc familiei sau ghinion, în funcţie de cât de bine sunt tratate. În ficare zi figurinele sunt legănate de părinți, "hrănite", spălate şi puse să doarmă în lenjerii imaculate. Tot efortul este menit a menţine copilul voodoo fericit şi a proteja familia de blesteme.  


"Moda" DUBIOASĂ a RUŞILOR în metrou. Au ÎNGROZIT călătorii cu apariţiile lor ŞOCANTE | GALERIE FOTO

russian-subways-are-gold-mines-for-the-best-fashion-7_1

Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000