EVZ

Copil mort în condiții suspecte într-un spital din Timișoara

Autor: | | 2 Comentarii | 438 Vizualizari

Un copil de câteva luni a murit la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara la începutul lunii, în condiții pe care părinții nu le consider normale. Părinții au depus plângere la Parchet și reclamă faptul că, atunci când au mers cu copilul la Urgențe, pentru că se simțea rău, medicii i-au trimis acasă după ce au prescris tratament pentru răceală. După câteva ore, copilul a murit.

Potrivit reprezentanților Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, copilul era într-adevăr răcit. Ceea ce nu s-a știut până în momentul autopsiei, era că acesta se născuse cu o malformațiue gravă la nivelul inimii, care i-a și fost fatală, pe fondul pneumoniei. Acum medicii spun că dacă era investigat din timp, s-ar fi știut de malformație și putea fi tratat.

Părinții au reclamat decesul la Colegiul Medicilor și la Parchet. Dr. Mihai Gafencu, purtător de cuvânt la „Spitalul Louis Țurcanu” din Timișoara susține că conducerea Spitalului de ccopii „Louis Țurcanu” din Timișoara a declanșat o anchetă internă. (Foto: Pixbay.com)Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000