EVZ

Cozmin Gușă: În regimul Băsescu s-a instaurat a doua frăție a Securității

Autor: | | 3 Comentarii | 4238 Vizualizari

“Există o umbră a fostei Securități în zona de poliție politică; azi vedem că cei care au dansat cu statul-paralel, Dragnea și Tăriceanu, vin și se prefac că ar condamna securismul, când ei sunt niște beneficiari ai securismului”, a declarat Cozmin Gușă.

Consultantul politic a amintit că a vorbit în anul 2005 despre pericolul ca după venirea lui Băsescu în fruntea țării să se instaleze o a doua frăție a Securității, de inspirație externă.

”Cei care doreau să fie mai puțină democrație sau o justiție planificată, instaurând un fel de dictat asupra zonelor de securitate și de justiție din România, nu erau neapărat români. Băsescu a avut un inspirator, lucru pe care ni l-a ascuns - este vorba despre George Soros”, a subliniat Gușă.

Consultantul politic este de părere că Traian Băsescu a reinstaurant noul sistem băsescian din 2005 cu ajutorul oamenilor lui Soros.

“A creat acest stat, care poate fi paraelel sau neparalel, prin oamenii lui Soros - Monica Macovei sau Renate Weber sunt doar două exemple. Dacă Maior, Coldea, Mihai Răzvan Ungureanu și alții or fi fost în legătură cu Soros ne poate spune comisia aceea, pentru că acolo era vorba de interese externe și de o a doua frăție a Securității care a fost implementată în regimul Băsescu, de oamenii regimului lui Băsescu, în plină democrație românească”, a amintit Cozmin Gușă, potrivit Realitatea.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000