EVZ

Crima de la coaforul din Titu: șase polițiști acuzați că l-au acoperit pe militarul ucigaș

Autor: | | 1 Comentarii | 1184 Vizualizari

Șase polițiști, în frunte cu șeful IPJ Dâmbovița, comisarşef Danil Zepiş, sunt acuzați de nereguli grave, în cazul oribilei crime de la un coafor din orașul Titu, care a avut loc pe 23 februarie.

Atunci, plutonierul MApN Florian Oprea, de 35 de ani, a înjunghiat-o pe fosta soție, Alexandra Marin, de 25 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit, după ce tânăra îl părăsise. Doi copii ai femeii, de trei și, respectiv, opt ani, au ră- mas orfani. Șeful Poliției Române, chestorul Cătălin Ioniță, a precizat că a propus ministrului Afacerilor Interne cercetarea prealabilă a inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa. Raportul Direcţiei Control Intern arată că IPJ Dâmboviţa a transmis date eronate către presă, în sensul că a susţinut că a existat o singură sesizare la 112 a femeii ucise, care a primit soluţie de clasare.

În urma verificărilor suplimentare a rezultat că au mai existat încă două sesizări în 17 şi 21 decembrie 2010 ale femeii, care acuzau comportamentul violent al militarului. Din cauza faptului că a furnizat date eronate, șeful Secției 13 Poliție Rurală și-a dat demisia și s-a dispus declanșarea cercetării prealabile față de el, față de șeful Poliției Titu, precum și față de alți patru polițiști.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000