EVZ

IMAGINILE CRIMEI de la METROU! Atenţie, URMEAZĂ O FILMARE care vă poate afecta emoţional. UCIGAȘA a fost ARESTATĂ

Ucigașa de la metrou
Autor: | | 56 Comentarii | 332814 Vizualizari

Criminala care a împins o tânără pe linia de metrou de la stația Dristor 1, incident în urma căruia victima a decedat, a fost prinsă de polițiști de la Brigada Transporturi Publice București, în cursul nopții de marți spre miercuri. Anchetatorii bănuiesc că femeia ar avea probleme psihice.

UPDATE. ORA 19.30. Magdalena Șerban, criminala de la metrou a fost arestată pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de un judecător de la Tribunalul București. Instanța a admis miercuri, 13 decembrie, cererea procurorilor de arestare a femeii, suspectate de uciderea tinerei Alina Ciucu pe care a împins-o în fața trenului care sosea în stația Dristor 1. Magdalena Șerban este acuzată de omor calificat și tentativă de omor.

UPDATE, ora 18:00. Au apărut imaginile terifiante cu momentul în care criminala de la metrou şi-a împins victima pe şine, la staţia Dristor 1.

UPDATE 10.08 -  Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan transmite felicitări polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București care au reușit, în doar câteva ore, să identifice persoana suspectă de săvârșirea faptelor teribile din stațiile de metrou Costin Georgian și Dristor 1.

Ministrul afacerilor interne mulțumește cetățenilor care au sprijinit polițiștii la elucidarea acestui caz, dovedind implicare și solidaritate. În mod deosebit, pentru operativitatea și profesionalismul dovedit, echipa Brigăzii Transporturi Publice București, implicată în rezolvarea cazului, va fi recompensată. 


UPDATE 9.00 - La audieri, femeia care a împins o tânără în fața metroului, în stația Dristor 1, a fost incoerentă și nu a putut furniza anchetatorilor informații care să lămurească ce a motivat-o să comită crima. O ipoteză pe care se merge este că femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei șefă, iar din acest motiv ar fi prins ură pe femei. Nu este exclus nici ca femeia să aibă probleme psihice, scrie Libertatea. 

După ce în mediul online a apărut informația conform căreia victima incidentului șocant este însărcinată, teoria șocantă a fost infirmată de posesorea contului de Facebook care și-a asigurat prietenii că este bine. 


UPDATE 6.30 - Criminala de la metrou a fost prinsă, în noaptea de marți spre miercuri. Anunțul a fost făcut de Poliția Română: „Felicităm echipa Brigăzii de Poliție Transport Public București, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, depistând principala suspectă în cazul omorului de la stația de metrou Dristor 1. Ei sunt, astăzi, EroiiZilei”.„La această oră procurori din cadru Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază în calitate de suspect, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana bănuită de săvârşirea faptelor din staţiile de metrou Costin Giorgian şi Dristor 1. Anterior, în cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele”, precizează IGPR. 

Apoi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a transmis mai multe informații în cadrul unei conferințe de presă.Știrea inițială

Femeia a ucis o tânără după ce a împins-o în fața metroului și a încercat să omoare o altă fată, în același mod. Suspecta este în libertate iar polițiștii fac apel la populație să îi sesizeze de urgență dacă o văd pentru ca ucigașa să nu repete un astfel de gest criminal, chiar și la suprafață, în fața tramvaielor sau a altor mijloace de transport în comun. Este un caz fără precedent în ultimii ani.

Crimă orobilă la stația de metrou Dristor 1. O tânără, în vârstă de 25 de ani, a murit după ce a fost împinsă în fața garniturii de tren care intra în stație. Fata se afla la mijlocul peronului și, din spusele martorilor, se uita la telefon. Profitând de momentul de neatenție al fetei, o femeie a împins-o, brusc, în fața garniturii. Gestul ucigaș, făcut cu repeziciune, nu a fost observat de ceilalți călători care, în momentul în care mecanicul a frânat, au crezut că tânăra s-a aruncat sau a căzut accidental. Așa ne-au spus, de altfel, inițial și lucrătorii Metrorex, prezenți la fața locului. Așa au crezut, în primă fază, și polițiștii. „Era atentă la telefon și, când a venit metroul, din cauza suflului, în loc să facă un pas înapoi, a făcut unul în față și a lovit-o capătul din față al garniturii”, ne-a spus, sigur pe el, un lucrător Metrorex.

După ce trupul neînsuflețit a fost scos de pe șine, la fața locului au fost chemați criminaliștii de la Serviciul Omoruri. Aceștia au cerut să vadă imaginile surprinse de camerele de luat vederi și, atunci, au avut un șoc. Au observat gestul ucigaș al unei femei care, pur și simplu, a îmbrâncit-o pe tânără înspre primul vagon al trenului. „Nu a fost observat niciun fel de discuție sau dispută între victimă și autoare”, a explicat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei. Martorii spun că fata ar fi fost izbită la cap de primul vagon al garniturii și s-a prăbușit pe șine. Astfel, un aparent caz de sinucidere a devenit un omor.

Femeia criminală a părăsit, apoi, stația de metrou, ieșind la suprafață, ca și când nimic nu s-a întâmplat. Conform descrierii făcute de polițiști, este vorba despre o femeie în vârstă de circa 40-45 de ani, de aproximativ 1,70 metri înălțime, ten deschis, pomeți proeminenți, îmbrăcată cu o jachetă de culoare închisă, pantaloni jeans, de culoare bleumarin deschis, largi. Femeia purta pe cap o eșarfă de culoare bleumarin închis, care îi acoperea părul.

Femeia ucigașă

Când polițiștii și-au dat seama că au de a face cu o crimă, la fața locului au ajuns șeful Serviciului Omoruri, Radu Gavriș și chiar șeful Poliției Capitalei, chestorul Nicu Dragoș. Incidentul a avut loc în jurul orei 21.00. Situația a devenit alarmantă după ce s-a aflat că, în jurul orei 20.00, o altă tânără a depus o plângere la poliție în care a declarat că, în jurul orei 15.00, o femeie, cu semnalmente asemănătoarea celei care a împins-o pe tânăra din stația Dristor 1, a îmbrâncit-o, și pe ea, spre sina de metrou, în timp ce sosea garnitura de tren, în stația Costin Georgian. Spre norocul ei, prima tânără a fost atentă și a scăpat cu viață, evitând căderea pe  șine. Puse cap la cap aceste informații, polițiștii au înțeles că au de a face cu o femeie cu apucături criminale și au dat alarma. Ca martor ocular, am observat apariția mai multor jandarmi în zonă iar în fiecare stație de metrou câte un echipaj de poliție.

Măsurile aveau să fie confirmate de purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, comisar șef Diana Sarca, care a declarat, la miezul nopții, că, pentru a preîntâmpina un alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca polițiștii să patruleze în toate stațiile de metrou. „Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informații despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugați să apeleze de urgență la 112 sau să se adreseze celui mai apropiat polițist”, a fost apelul transmis de polițiști, prin intermediul comisarului șef Diana Sarca.

Totuși, în condițiile în care circulația metroului pe timp de noapte este întreruptă, femeia cu apucături criminale este căutată și la suprafață pentru a se preîntâmpina vreun astfel de eveniment și la tramvaie sau la alte mijloace de transport.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000