EVZ

Cu ce se mai ocupă parlamentarii: Vine vara, n-avem patinoare!

Autor: | | 0 Comentarii | 512 Vizualizari

Lipsa patinoarelor pentru desfășurarea sporturilor pe gheață în București, a făcut obiectul unei interpelări susținută în Camera Deputaților.

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.

Deputata PNL Raluca Turcan a susținut marți o interpelare în plenul Camerei Deputaților în care critică lipsa patinoarelor. Ea le cere miniștrilor Elisabeta Lipă (Tineret și Sport) și Vasile Dâncu (Dezvoltare Regionala) să-i comunice în scris ce măsuri vor lua pentru rezolvarea acestei probleme. 

"Cine este responsabil de decăderea accelerată a sporturilor de gheață? În ce stadiu se află singurul patinoar al Capitalei -Mihai Flamaropol - inaugurat în 1952? Cum vor fi sprijiniți tinerii sportivi pe gheață până la momentul construcției unui nou patinoar?", vrea să știe Raluca Turcan. 

Asta după ce, de la bun început, le-a atras atenția miniștrilor că în București nu există un patinoar care să găzduiască competiții de hochei sau patinaj artistic.  Mai mult, puținele cluburi de hochei rămase în București sunt obligate să se antreneze în complexele comerciale, iar competițiile se desfășoară în alte orașe și comune. Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000