EVZ

CUTREMUR la Hollywood. Încă un SCANDAL SEXUAL. LEGENDĂ a filmului, acuzații de AGRESIUNE SEXUALĂ

Autor: | | 5 Comentarii | 5788 Vizualizari

Încă un scandal sexual zguduie „cetatea filmului” american, de data aceasta cu una dintre legendele Hollywood-ului în prim-plan.

Este vorba de celebrul actor Dustin Hoffman, acuzat de Kathryn Rossetter că a pipăit-o de mai multe ori în timp ce turnau filmul „Moartea unui comis-voiajor”, în 1983. Mai mult, există o altă acuzație de agresiune sexuală „oribilă, demoralizatoare și abuzivă”, comisă în același an, în timpul lucrului la un spectacol pe Broadway, din partea unei scriitoare. 

Actrița Kathryn Rossetter a relatat că Hoffman a agresat-o sexual de mai multe ori, într-un text publicat de Hollywood Reporter. Ea spune că Hoffman i-a scos hainele în culise și a arătat-o goală membrilor echipei de filmare. „Într-o noapte a început să-și bage degetele în mine. În fiecare noapte ajungeam acasă și plângeam. S-a luptat să îmi găsească un job, mi-a lăudat munca, a fost omul esențial pentru lansarea carierei mele, mi-a împărtășit din cunoștințele sale de actorie, cum a putut, în același timp, să mă agreseze sexual?”, s-a întrebat actrița.

Kathryn Rossetter a mai povestit că, de fiecare dată când urma să fie fotografiați ca pereche, Hoffman o apuca de sâni și că a încercat în toate modurile posibile să-l facă să înceteze. Ea a mai spus că, după ce s-a plâns altor membri ai echipei de filmare, a fost ignorată și că nu s-a plâns sindicatului actorilor pentru că a fost avertizată că o astfel de reclamație îi va afecta cariera.

Nu e foarte important ce mi-a spus, ci ceea ce a făcut. Prin această agresiune sexuală, mi-a distrus încrederea în sine și demnitatea, m-a umilit și mi-a furat bucuria acestei experiențe și a lăsat urme adânci în sufletul meu, a mai scris actrița.

În urmă cu o lună, scriitoarea Anna Graham Hunter l-a acuzat pe Dustin Huffman că a agresat-o sexual, în adolescență, pe când făcea practică pe platourile de filmare de la „Moartea unui comis-voiajor”. „A flirtat pe față, mi-a pipăit fundul, a vorbit despre sex cu mine”, a spus scriitoarea despre actorul recompensat cu Oscar. Mai mult, a mai acuzat aceasta, când a povestit unui șef despre incidente, i s-a spus că trebuie să facă sacrificii „de dragul producției”.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000