EVZ

Dan Andronic: Kovesi continuă să MINTĂ prin OMISIUNE

Autor: | | 0 Comentarii | 2691 Vizualizari

Jurnalistul Dan Andronic, autorul dezvăluirilor despre întâlnirea de taină din casa generalului Oprea, din seara alegerilor prezidențiale din 2009, scrie că actuala șefă a DNA, Laura Kovesi, continuă să mintă prin omisiune, refuzând să recunoască deschis participarea la reuniune.

Dan Andronic comentează despre răspunsul dat de Kovesi despre prezența sa la Gabriel Oprea acasa. Redăm comentariul întreg postat de jurnalist pe pagina sa de Facebook.

„M-am înșelat! A apărut a doua parte a interviului.

Laura Codruța Kovesi continuă să mintă prin omisiune. Refuză să spună dacă a fost la Gabriel Oprea acasă în noaptea alegerilor din 2009. Credeam că va avea demnitatea să recunoască și să închidă conflictul cu comisia parlamentară într-un mod propriu, fără să pară că cedează. Nu a fost să fie așa.

Ziare: Ati fost la Gabriel Oprea acasa in seara alegerilor prezidentiale din 2009?

LCK: Este deja o intrebare retorica daca am fost sau nu am fost.

Mi-e clar că a ales calea infractorului care nu răspunde la întrebările precise ale anchetatorului, fără să înțeleagă că refuzul de a recunoaște ridică următoarea întrebare: dacă nu s-a întâmplat nimic ilegal acolo, de ce nu recunoașteți, doamna Laura Codruța Kovesi?

O întrebare retorică, nu-i așa?

Numai că Procurorul Șef al DNA folosește, fără să-și dea seama, o expresie prin care recunoaște.

Întrebare retorică înseamnă întrebare cu răspunsul inclus.

Cum ar fi:

Bă, ești prost? De ce minți, fă?

Ai băut, nenorocitule?

Deci ca să zic așa, Răspunsul este DA!”

Citește și: Cum RECUNOAȘTE Kovesi, șefa DNA, că a fost în SUFRAGERIA lui Oprea în seara ALEGERILOR din 2009

„KOVESI VA RECUNOAŞTE că a fost acasă la Oprea în noapte alegerilor din 2009.” Dan Andronic DEZVĂLUIE MIZA INTERVIULUI şefei DNA: „Sunt dispus să facem testul poligraf, SĂ VEDEM CINE MINTE.”Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000