EVZ

Declarație HALUCINANTĂ după ce toți cei 47 de candidați la conducerea caselor de sănătate au PICAT EXAMENUL: ”NU pot fi dați AFARĂ!”

Autor: | | 4 Comentarii | 684 Vizualizari

Toți cei 47 de candidați pentru funcțiile de președinți-directori generali ai caselor de sănătate și OPSNAJ nu au trecut examenul scris al concursului din 2 martie. În acest context, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, spune că nu poți să-i dai afară pe aceștia, deoarece sunt funcționari publici.

Potrivit România TV, Vasile Ciurchea a declarat că: ”Nu poți să îi dai afară, dacă nu au luat un examen. Sunt funcționar publici”.

Rezultatele vin în contextual în care au fost modificați indicatorii de performanță în proporție de peste 50%, de la 65, la 111. Acest lucru s-a îmtâmplat deoarece CNAS este de părere că introducerea cardului national de sănătate dă o nouă dimensiune activității caselor de asigurări de sănătate din punct de vedere al monitorizării, evaluării, validării și decontării serviciilor medicale.  Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000