EVZ

Decorațiune haioasă pentru camera bebelușului

17-12/decoratiuni-465x390
Autor: | | 0 Comentarii | 107 Vizualizari

Ciucureii sunt simbolul momentele de joacă ale copilăriei și toți micuții îi îndrăgesc. Aceștia dezvoltă simțul tactil cât și imaginația și nu sunt un pericol pentru sănătatea lor.

Pe vremuri, bunicuțele petreceau ore în șir cu andrelele pentru a confecționa zeci de ciucurei care să accesorizeze puloverele tricotate, căciulițele, botoșeii sau păpușile din lemn. Astăzi, cu puțină îndemânare și cu o banală furculiță, putem realiza foarte ușor vechiile accesorii haioase. 

În acest tutorial, rolul lor este de decorațiune de Sărbători, dar care poate fi ținută tot anul, pentru camera bebelușilor. Cu siguranță vor fi căutați cu privirea și poate și gustați (de aceea vă recomandam să spălați materialul cu detergenți potriviți, ca aceștia să nu fie de dimensiuni mici ușor de înghițit și să vă asigurați că ați strâns materialul foarte bine încât nu se poate desprinde. Nu vă lăsați niciodată copilul nesupravegheat atunci când se joacă cu diverse obiecte).

Ce aveți de făcut:

Luați o furculiță și înfășurați pe ea fir textil. Când ați ajuns la o dimensiune de 2-3 centimetri de țesătură, inserați firul principal pe sub „ghem”. Împreună cu celălalt fir, faceți un nod strâns, dublu, care să cuprindă toate firele – va avea aspect de fundă. Scoateți furculița și tăiați pe margini cele două bucle, apoi tundeți fiecare sfoară cât să prindă o formă cilindrică. Apoi lăsați 10-15 cm de fir și reîncepeți crearea unui ghemotoc. În scurt timp veți avea o decorațiune haioasă, hand made!Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000