EVZ

DEDESUBTURILE DIVORȚULUI dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu! Cine va avea CUSTODIA COPIILOR și ce se întâmplă cu AVEREA familiei | GALERIE FOTO

Autor: | | 10 Comentarii | 8945 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au divorțat după patru ani de căsnicie, timp în care au devenit părinții celor doi copii. Actele de divorț au fost depuse de fiica fostului președinte al României, iar separarea s-a făcut chiar la biroul notarial al Ioanei Băsescu, sora Elenei, a anunțat Libertatea. O informație inexactă întrucât potrivit legilor în vigoare acest lucrur nu se putea întâmpla, notarii fiind opriți a face acte notariale rudelor.

Potrivit libertatea.ro, cei doi au divorțat de comun acord și au decis să aibă custodie comună asupra celor doi copii. Totodată, Elena nu ar fi cerut pensie alimentară pentru cei doi copii, dovada că cei doi au stabilit împreună condițiile divorțului. 

În ceea ce privește averea fostului cuplu, aceștia au hotărât ca locuința în care au conviețuit timp de patru ani, să le rămână celor mici. Se pare că Bogdan Ionescu a ales să se mute într-un apartament și să o lase pe Elena cu cei doi copii acolo. 

Elena Băsescu, în vârstă de 36 de ani, este fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, și și-a început cariera mai întâi ca fotomodel, apoi a fost europarlamentar român între 2009 și 2014, ulterior activând ca economist. 

În anul 2008, aceasta a fost aleasă drept secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal, iar în 2009 a candidat independent la europarlamentare sub numele de EBa. 

În septembrie 2012, Elena s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, după o relație de mai bine de trei ani. Aceasta a anunțat după nuntă că își va păstra numele de Băsescu. Din căsnicia celor doi au rezultat o fetiță și un băiețel, respectiv Sofia și Traian. 


Prima REACŢIE a Elenei Băsescu în legătură cu DESPĂRŢIREA de soţul ei. Ce a anunţat fiica fostului preşedinte al României


Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000