EVZ

DENISE RIFAI, făcută praf! Ce se DEZVĂLUIE despre ea în aceste momente, a devenit VIRAL pe rețelele de socializare. Detalii picante de la locul de muncă

Autor: | | 19 Comentarii | 33078 Vizualizari

Ploaie de bancuri după gafele din emisiunea electorală de la Realitatea TV.

Denise Rifai, de la Realitatea TV, este deja marcă înregistrată. După scandalul cu fosta ei colegă, Laura Chiriac, acum candidat la Primăria sectorului 1,  dar și comentariile halucinante făcute la sloganul electoral al lui Alexandru Nazare, aspirant tot la fotoliul de primar al sectorului 1, aceasta a devenit motivul înființării unei comunități online. Fanii i-au dedicat o pagină de Facebook, „Denise Rifai JOKES”, unde sunt postate emisiunile și comentariile jurnalistei. „Dedicam aceasta pagina tuturor celor care au realizat ca Denise Rifai e mai degraba sora lui Chuck Norris decat jurnalista”, au scris inițiatorii paginii.

Internauții s-au implicat în dezvoltarea paginii: „Cea mai tare este emisiunea cu un candidat la primaria Cluj, pe care il terorizeaza cateva minute bune cu intrebarea "Dar la Consiliul Local de ce nu candidati?" Cautati-o pls”.

Iată câteva exemple de replici din emisiunea electorală de la Realitatea TV, care au stârnit ample dezbateri:  

Întâlnirea cu Alexandru Nazare

Denise Rifai: „Avem un slogan. Un slogan, domnule Nazare, un slogan pe care poate telespectatorii mei nu îl cunosc. Sloganul domnului Nazare spune așa: Tu cu mine suntem unu!Domnule Nazare, ce slogan e ăsta? Tu cu mine sau eu cu dumneavoastră suntem 1? Cum? Eu înțeleg că sunteți necăsătorit, dar chiar așa? Cu tot sectorul? Sau pe rând? În grup? Separat?”

Alexandru Nazare: „Doamnă, vreau să explic acest lucru. Mă bucur, într-un fel, că suscită interesul publicului, ceea ce este bine. În orice caz, ceea ce vreau să spun este că esența, practic, întregului meu program, se referă la un parteneriat cu locuitorii sectorului 1.”

Denise Rifai: „Sună a împreunare, nu a parteneriat. Și mie îmi vine să zămbesc. Vă împreunați cu tot sectorul?”

Nazare: „Doamna Rifai, nu cred. Asta e o interpretare a dumneavoastră. Cetățenii sunt pe primul loc. Tu cu mine suntem pe primul loc. Tu cu mine suntem o echipă

Întâlnirea cu fosta colegă, Laura Chiriac:

Denise Rifai a stârnit o întreagă dezbatere despre cum își poate cumpăra un primar din salariu poșete de lux și pantofi.

Denise Rifai: Dumneavoastră sunteți, văd și vă cunosc, o femeie elegantă și vă plac lucrurile de bună calitate. Cum o să vă întrețineți, cu mâinile curate, cu un buget de sute de milioane pe mână, dintr-un salariu de 5.000 de lei, din care nu vă puteți lua mai mult de o pereche de sandale de calitate. Mă refer la dvs. Că sunteți o femeie căreia îi plac poșetele, îi plac ochelarii de soare, îi plac lucrurile fine și scumpe…

Laura Chiriac: Dar am avut o slujbă din care mi-am permis, la momentul respectiv, să îmi cumpăr și cărți, care mi-a permis să călătoresc, să ofer și altora cadouri.

„Denise, pericol public”

Denise Rifai n-a scăpat de ochiul vigilent al lui Dragoș Pătraru, care a numit-o în urmă cu câteva zile: „Denise, pericol public”. Mai mult, jurnalistul i-a dedicat un fragment de emisiune. „În stilul ăsta, emisiunile doamnei Rifai s-ar putea transforma în producții interzise minorilor”, a comentat ironic realizatorul emisiunii „Starea nației”.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000