EVZ

Un fost deputat PSD şi-a recunoscut fiul SECRET: „S-ar fi întâmplat oricum...”

Autor: | | 2 Comentarii | 3193 Vizualizari

Mădălin Voicu, un fost deputat PSD, şi-a recunoscut fiul secret de 37 de ani, în urma unui proces derulat la Judecătoria Sectorului 2.

Deşi fostul deputat PSD l-a prezentat pe Bogdan ca fiind fiul său, acum a fost stabilit legal că este tatăl său.

Magistrații au închis dosarul „Ia act de recunoaşterea de paternitate formulată de pârâtul Voicu Mădălin Ştefan cu privire la reclamantul Dan Bogdan. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”.

„Nu a fost vorba de un proces, căci nu m-am prezentat. Avocatul meu s-a ocupat de tot, cu documente, a fost doar o procedură.

Nu e nici un secret, nu am ascuns niciodată că e fiul meu, ba chiar l-am luat cu mine pe la emisiuni încă de acum 15 ani. Practic, l-am recunoscut în acte ca fiind fiul meu. Băiatul vrea să se însoare, eram hotărât să fac asta de mult, discuţiile sunt de ceva vreme, acesta a fost doar un motiv în plus.

Am ales acest moment pentru că mi s-a părut ca un fel de cadou pentru el, un cadou de nuntă, pentru a-l trece în panoplia familiei Voicu în mod oficial, cu nume, cu bagaje, cu tot. S-ar fi întâmplat oricum, dar m-am gândit că este o ocazie potrivită” a explicat Mădălin Voicu, conform b1.ro.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000