EVZ

Ultima DESCOPERIRE în materie de ALIMENTE. SALATA este cea care te ÎNGRAŞĂ

Autor: | | 1 Comentarii | 3761 Vizualizari

O nutriţionistă celebră a spart tiparele cu unul dintre ultimele sale interviuri. Susie Burrell a declarat că şi salata te poate îngrăşa dacă nu este făcută cum trebuie.

Potrivit lui Susie, doar pentru că mănânci o salată, asta nu înseamnă că este sănătoasă sau că nu te vei mai îngrăşa.

„O salată se referă tehnic la mici bucăți de alimente tăiate servite cu un sos”, a declarat Susie pentru FEMAIL.

„În termeni reali, aceasta înseamnă că o salată poate include orice dintr-un amestec variat de legume, frunze și ulei de măsline, sau chiar şi paste făinoase cu câteva legume tăiate”.

Nutriționista a explicat că, „încărcările calorice și nutriționale ale acestora diferă foarte mult lucru care poate însemna că o salată poate fi extrem de scăzută în calorii sau poate include şi grăsimi sau carbohidraţi”.

Susie a vorbit în mod special despre salatele cumpărate de la standurile cu mâncare, care sunt adesea mult mai bogate în calorii decât cele pe care le puteți face acasă.

În mod ideal, o salată care este consumată ca o masă principală va conține 2-3 cupe de legume de salată, proteine ​​slabe cum ar fi carnea de pui, ton sau ouă, carbohidrați integrali cum ar fi quinoa, cartofi dulci, porumb, orez brun și o cantitate de grăsime exprimată prin ulei de măsline, avocado, brânză, nuci sau semințe”, a spus ea.

Ea recomandă să comandați salata să fie consumată în acest mod specific sau să vă asigurați că țintele dumneavoastră macronutriente și consumul total de calorii „nu sunt pe lângă”.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000