EVZ

DIVORȚUL ANULUI în SHOWBIZ. Cine este de vină pentru DESPĂRȚIRE? Detalii NEȘTIUTE și EPISOADE amoroase ascunse de protagoniști

Autor: | | 0 Comentarii | 3218 Vizualizari

Deși nu a dorit să ofere prea multe detalii, Kamara, solistul trupei „Alb-Negru” se desparte de soția sa, Oana. Acesta este, în acest moment, cel mai răsunător caz de divorț din showbizul românesc.

Vestea că celebrul artist Kamara divorțează de Oana, femeia alături de care are și un copil, a luat prin surprindere lumea vedetelor.

Cei doi nu au vorbit prea mult despre problemele de cuplu, însă s-a speculat, în repetate rânduri, că „jumătatea” lui Andrei din trupa „Alb-Negru” ar avea aventuri extraconjugale. De curând, bărbatul a fost văzut în compania altei femei la Brașov, după cum informează Spy News. Potrivit aceleiași surse, cei doi au mers la un restaurant, după care au decis să facă o plimbare în aer liber și să se bucure de peisajul montan. 

Cei doi s-au îmbrățișat tandru, după care au schimbat câteva sărutări pline de pasiune. După ce au mers la un magazin non-stop, cei doi s-au oprit fix la brunetă acasă, iar Kamara a mai părăsit locuința acesteia abia dimineața următoare, informează sursa citată. Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000