EVZ

Dezvăluiri din interiorul DNA. Un PROCUROR a vorbit despre dosarul lui Bebe Kovesi

Autor: | | 0 Comentarii | 2585 Vizualizari

Fostul procuror DNA, Mihaela Moraru Iorga, cea care a instrumentat dosarul autostrăzii scufundate de la Sibiu, a recunoscut în această seară la Antena 3 că a propus mai multe măsuri care nu au fost luate.

Mihaela Morar a mai spus că dosarul este unul foarte complex, cu litigii care privesc atât constructorul cât și beneficiarul, adică atât compania italiană Impregilio cât și statul român.

Evenimentul Zilei a făcut dezvăluiri cu privire la implicarea fostului soț al Laurei Codruța Kovesi, Bebe Eduard, în afaceri cu materiale de construcții folosite în terasamentul porțiunii de autostradă care s-a surpat.

Ziarul nostru a arătat că firma lui Bebe Kovesi, Led Communications, a livrat materiale neconforme, cu acceptul oamenilor din Impregilio, care au fost plătite, în ciuda certificatelor de  neconformitate emise de consultant, de către CNADNR.

O adevărată horă infracțională pe care procurorul Mihaela Iorga Moraru o recunoște. Evenimentul Zilei va continua dezvăluirile din acest dosar.

KOVESI ÎŞI DĂ DEMISIA? Reacţia şefei DNA când A AUZIT ÎNTREBAREA MOMENTULUI. Breaking news

BĂTĂLIE ÎN DNA! Kovesi vs. Morar şi înregistrări grele cu cei care primeau mită în sediul DNA

”Este un mare semn de întrebare pentru mine. Faptul că s-a dispus acest control strict din cauza activității mele, dacă acest lucru s-a întâmplat, ceea ce mă îndoiesc. La un moment dat eu aveam activitate cât o jumătate de secție, nu poți să compari un procuror cu 180 de dosare în lucru, cu unul cu 30 de dosare în lucru și nici complexitatea cazurilor instrumentate de mine.

Ce a determinat-o pe dânsa să-și schimbe părerea mea despre mine nu știu, dar pot să bănuiesc că atitudinea mea față de anumite dosare. Sunt dosare sensibile, dosare în care un cuvânt spus altfel de mine poate schimba în totalitate cursul dosarului și îl poate afecta la Curtea de Arbitraj”, a declarat Iorga, la Antena 3.

KOVESI A VORBIT DESPRE DRAGNEA şi dosarele liderului PSD într-un INTERVIU VIDEO EXPLOZIV: „Nu alegem ţinte, nu anchetăm o persoană pentru că are cinci vile.”

Întrebarea care NU APARE ÎN INTERVIUL cu Laura Codruţa Kovesi. Simona Ionescu atrage atenţia asupra unui ASPECT ESENŢIAL

Procurorul a explicat că nu poate să spună mai multe, dar nu exclude ca mazilirea sa din DNA să i se fi tras de la dosarul fostului soț al lui Kovesi.

”Nu știu dacă are legătură sau nu are legătură, dar este posbil. Pot să văd spun că eu am făcut totul ca la carte în acest dosar.

Știu că au existat nemulțumiri că lucrurile nu s-au mișcat într-o direcție sau în alta. Cert este că a-ți asuma răspunderea într-un astfel de dosar sau să spun că cei de la CNADNR sunt vinovați le reteza acestora orice șansă la Curtea de Arbitraj.

Știu că au existat nemulțumiri, dar nu pot să spun mai multe. La acest moment nu pot să spun mai mult”, a mai spus Iorga.

Iorga a ținut să-i dea replica lui Kovesi și în ceea ce privește ”indicațiile” date în dosarul Elenei Udrea.

”Să vă explice dânsa ce înțelege prin discuții uzuale. Dacă dânsa are un alt punct de vedere cred că îl poate argumenta. Eu am depus toate detaliile la Inspecția Judiciară, acum este rândul lor să ancheteze.

Am considerat că nu este corect să procedez așa, pentru că nu este posibil ca pericolul public să existe pentru 24 de ore și apoi să nu mai existe. Eu asta am spus și asta susțin în continuare”, a mai spus fostul procuror DNA.

La emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, fostul procuror a continuat să facă dezvăluiri, chiar dacă a fost reținută. ”Încă din momentul în care am aflat că voi fi revocată am stabilit o procedură de predare a lucrărilor pe care le aveam, am formulat încă o cerere să fiu prezentă la predarea dosarelor și nu am primit niciun răspuns. Am aflat din interviul doamnei Laura Codruța Kovesi că în cazul meu s-a instituit o procedură specială. Nu știu despre ce procedură specială este vorba. Eu am insistat să fiu prezentă la inventarierea dosarelor”, spune Mihaela Iorga Moraru, la Antena 3.

Întrebată dacă acele dosare pot fi manipulate ulterior în interiorul DNA, procurorul Iorga Moraru a precizat ”orice este posibil”.

UPDATE - Trei înregistrări DEVASTATOARE pentru șefa DNA: „Să ajungem la domnul premier”. Primele reacţii

Kovesi A LUAT URMA unui „INFRACTOR DIN DNA”: „Vă asigur că REZIST ŞI NU MĂ LAS.” Dezvăluiri incendiare despre E-MAILUL DE AMENINŢARE trimis de şefa DNATag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000