EVZ

BOMBĂ ÎN POLITICĂ! Președintele anunță că sunt posibile ALEGERI PARLAMENTARE ANTICIPATE

Autor: | | 0 Comentarii | 8818 Vizualizari

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat joi că sunt probabile alegeri parlamentare anticipate, după ultimele evenimente are au avut loc în țară.

Declarația a fost făcută în timpul lansării oficiale a lucrărilor de reconstrucție a clădirii președinției. Portalul Deschide.md, principala sursă a informației nu precizează și la ce evenimente se referă președintele Dodon.

„Eu speram foarte mult că primul decret pe care îl voi semna în această clădire va fi cel de dizolvare a parlamentului şi de stabilire a datei următoarelor alegeri. Dar după ultimele evenimente politice este probabil să avem alegeri parlamentare anticipate, astfel că nu voi reuşi să semnez decretul de dizolvare a parlamentului şi-l voi semna în alt oficiu”, a spus el, potrivit Agerpres.ro.

La eveniment, Igor Dodon a precizat că lucrările de reparaţie a sediului preşedinţiei se vor finaliza în luna august, când va fi invitat preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Chişinău pentru a inaugura clădirea.

Lucrările de renovare ale clădirii sunt estimate la 7,18 milioane de euro, potrivit site-ului companiei care se ocupa de lucrări.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000