EVZ

”Dorel” e matinal. Jumătate de Timișoara a rămas fără apă, din cauza unor muncitori neatenți

Autor: | | 0 Comentarii | 437 Vizualizari

Jumătate din apartamentele din Timișoara au rămas fără apă, luni dimineața, din cauza unor muncitori neatenți.

Din cauza muncitorilor care lucrează la pasajul Popa Șapcă, presiunea apei este minima, în casele a jumăatte din timișoreni. Potrivit reprezentanților Aquatim, dintr-o eroare, muncitorii au produs o avarie majoră la rețeaua de apă situată pe strada Demetriade, avarie care afectează toată partea de nord a Timișoarei. De asemenea, magazinele Jisk și Praktiker I au rămas fără apă.

Echipele de intervenție Aquatim au izolat defectul și lucrează pentru remedierea avariei. Se estimează timp de remediere cuprins între 2 și 3 ore, în funcție de gravitatea situației.

“Menţionăm că avaria a fost produsă de firma care execută lucrări la pasajul Popa Şapcă. Echipele de intervenție Aquatim au izolat defectul și lucrează pentru remedierea avariei. Se estimează timp de remediere cuprins între două și trei ore, în funcție de gravitatea situației”, comunică Aquatim. Reprezentanții instituției transmit că la reluarea alimentării normale cu apă este posibil ca la robinetele consumatorilor să curgă apă tulbure și recomandă să nu fie folosită apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.  Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000