EVZ

DRAMA lui Draga Olteanu Matei. Evenimentele care au dus la o NENOROCIRE

Autor: | | 2 Comentarii | 3894 Vizualizari

Draga Olteanu Matei a împlinit recent 84 de ani, marea actriță sărbătorindu-și ziua la Piatra Neamț, unde trăiește singură.

Lovitura devastatoare pentru actriță a survenit în 2014, când soțul ei a murit.

Actrița nu s-a mutat în Piatra Neamț pentru că a dorit, ci pentru că a fost nevoită, îndrăgita vedetă rămânând fără casă în urmă cu mai mulți ani.

Aceasta a mărturisit că a trecut printr-o perioadă cumplită când s-a trezit și cu banii luați și fără casă în București.

Draga Olteanu Matei și soțul ei au primit o casa naționalizată, unde plăteau chirie la stat. Cînd s-a dat Legea 112, prietenii i-au sfătuit să cumpere casa pentru că altfel vor rămâne pe stradă. Au cumpărat-o, însă la scurt timp s-au trezit cu o persoană care le-a spus că e locuința ei.

“Am găsit o avocată, prietenă de familie, care a știut să ne escrocheze îngrozitor, a făcut un gest oribil și asta a coincis și cu ieșirea soțului meu la pensie. Atunci am hotărât să plecăm definitiv la Piatra Neamț”, a povestit actrița.

În 2014, Draga Olteanu Matei a suferit lovitura vieții: soțul ei, Ion Matei, cel care-i fusese alături 44 de ani, a murit.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000