EVZ

PRIMELE FISURI între Dragnea și Dăncilă? Să fie acesta ÎNCEPUTUL unui EPISOD similar cu debarcările lui Grindeanu şi Tudose?

Autor: | | 2 Comentarii | 4217 Vizualizari

Între Liviu Dragnea și premierul Dăncilă a apărut prima ruptură evidentă. Deși au ieșit amândoi din aceeași încăpere și au discutat despre viitoarele decizii luate de PSD, cei doi au ieșit cu două puncte de vedere total diferite.

Viorica Dăncilă a afirmat că nu s-a pus problema de schimbări în PSD, s-a discutat în general despre schimbări. Iar acestea survin din cauza locurilor vacante.

"S-a văzut locurile care sunt vacante, s-a făcut o evaluare a miniştrilor secretari de stat. Deocamdată nu am vorbit despre schimbări punctuale. Am văzut care este situaţia la fiecare minister în parte. Avem ministere unde avem nevoie de secretari de stat, sunt posturi vacante. Nu aş putea să spun un număr, pentru că nu am făcut o evaluare numerică", a afirmat Dăncilă, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

În schimb, șeful PSD vine cu o altă relatare din CEX-ul la care a participat și Dăncilă.

"Am finalizat evaluarea secretarilor de stat. Sunt 27 de secretari de stat care vor fi înlocuiţi din 96. Mai sunt 2-3 cazuri în care vor mai fi discuţii zilele următoare", a precizat Dragnea la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Întrebat de ce sunt înlocuiţi aceşti secretari de stat, Dragnea a spus: "Din mai multe motive".Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000