EVZ

Dragnea A DAT SEMNALUL care arată că EL ESTE ŞEFUL ÎN PSD. Mesaj sec, dar cu multe înţelesuri

Autor: | | 2 Comentarii | 3089 Vizualizari

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Vaslui, că nu există tabere în PSD şi că scandalul despre care vorbeşte presa este "mult mai mic decât se vede". Reamintim că, în ultima perioadă, partidul condus de Dragnea s-a confruntat cu o serie de scandaluri interne. Dragnea a făcut și o scurtă precizare referitoare și la ieșirea lui Carmen Dan în intervenția de joi seara după scandalul cu premierul Tudose în cazul polițistului-pedofil.

Totodată, Liviu Dragnea a spus, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului. De asemenea, întrebat de ziarişti dacă se află în spatele deciziei ministrului de Interne, Carmen Dan, de a nu demisiona din funcţie, liderul social-democrat a afirmat că nu doreşte să comenteze acest aspect, potrivit agerpres.ro.

Năstase intervine în scandalul din PSD. A început număratoarea inversă pentru Dragnea? "Din ce am înţeles, că nu am văzut aseară, doamna ministru a ieşit cu nişte informaţii destul de bine fundamentate şi argumentate", a spus Liviu Dragnea. Preşedintele PSD participă la Vaslui la o întâlnire cu lideri social-democraţi din judeţ.

Reamintim că președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, le-a trimis tuturor social-democraţilor o scrisoare în care susţine că democraţia în partid a fost suspendată şi că unanimităţile ar fi false.

Scenariu EXPLOZIV pentru PREZIDENȚIALE. Mihai Tudose și Nicolae Bădălău cochetează cu ideea unui om de dreapta la CotroceniTag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000