EVZ

DRAGNEA: „Statul român ne fură”

Autor: | | 6 Comentarii | 389 Vizualizari

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat luni că salariile nu se vor micşora chiar dacă contribuţia la pensii va creşte până la 25%, iar cea la sănătate la 10%.

Dragnea a spus că aceste contribuţii mărite vor fi plătite tot de angajator în contul angajatului.

„Salariile nu vor scădea. Acum există trei valori în interiorul unui salariu: salariul net, salariul brut, care e mai mare decât cel net şi, peste, este suma care reprezintă cheltuiala totală a angajatorului. Până la salariul brut se plătesc contribuţiile pentru angajat. Între salariul brut şi cheltuiala totală a angajatorului există contribuţiile pe care le plăteşte firma, dar în contul cui, şi părerea mea, am spus-o din campanie, am spus-o şi acum, că aici statul român ne fură. Şi ce este de la salariul brut până la cheltuiala totală a angajatorului vor fi plătite tot de firmă, dar în contul angajatului. Salariul brut devine egal cu cheltuiala totală a angajatorului”, a precizat Dragnea.

Președintele PSD a adăugat că salariul pe care un om îl ia în mână „categoric nu” va avea de suferit, conform digi24.ro.

CITEŞTE ŞI Dragnea: „Nu se pune problema ca vreun cetăţean român angajat undeva să-şi plătească singur CAS şi CASS”Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000