EVZ

Consilierul BĂTĂUȘ din Chiajna, dat afară din ALDE. A snopit în bătaie un tânăr.

Autor: | | 0 Comentarii | 1037 Vizualizari

Conducerea ALDE a solicitat, sâmbătă, filialei Ilfov excluderea din partid şi revocarea din funcţia de consilier local în Chiajna a lui Romeo Rasdan, afirmând că „gestul acestuia este impardonabil”, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care consilierul ALDE aplică o corecție fizică unui tânăr.

„Conducerea ALDE a solicitat filialei ALDE Ilfov excluderea din partid a domnului Romeo Rasdan şi retragerea sprijinului politic, precum şi schimbarea acestuia din calitatea de consilier local. (...) Referitor la evenimentul în care a fost implicat domnul Romeo Rasdan, consilier local în Chiajna, facem următoarele precizări: gestul domnului Rasdan este unul impardonabil, iar acesta va suporta consecinţele legale care decurg în urma comportamentului său necontrolat”, se arată într-un comunicat transmis de departamentul de comunicare al ALDE către Mediafax.

ALDE nu agreează un asemenea comportament „violent şi total neadecvat” din partea reprezentanţilor săi şi se delimitează de gestul brutal al lui Romeo Rasdan, potrivit sursei citate.

Precizările făcute de ALDE vin în contextul în care în spaţiul public au apărut imagini în care Romeo Rasdan a agresat verbal şi fizic un tânăr, pentru a-l determina să părăsească imobilul pe care l-a închiriat şi să renunţe la garanţia plătită.

Citește și FANTASTIC! Politician filmat în timp ce SNOPEȘTE în bătaie un tânăr care își cere banii ÎNAPOI. VIDEO!Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000