EVZ

Festivalul de cultură și artă urbană, la Romexpo. UNDE MERGEM

Autor: | | 0 Comentarii | 229 Vizualizari

Timp de trei zile, complexul expozițional din București găzduiește Creative Fest, un uriaș festival cu muzică, demonstrații de graffiti, skateboard, ciclism și freestyle. Pe scenă vor urca trupe celebre

Creative Fest înseamnă trei zile de muzică, artă urbană, demonstrații de graffiti și freestyle, space painting, 3D urban art, acrobații cu skateboard și biciclete, o zonă gastronomică, dar și multe alte activități. Festivalul se desfășoară în perioada 22-24 septembrie, la Romexpo, intrarea se va face pe la poarta B și va fi liberă, zilnic de la ora 16.00. Line-up-ul festivalului include artiști internaționali și autohtoni, din genurile hiphop, reggae, alternativ, electro și triphop.

Wyclef Jean

Fantome

Vița de Vie

Cine cântă

Mâine, concertele încep de la ora 17.00. Vor urca pe scenă, în ordine, trupele Pistol cu Capse, Grimus, Coma, Vița de Vie și Dub Pistols. Sâmbătă, începând de la ora 17.15, fac show Vlad Dobrescu vs Dj Sauce, Gojira & Planet H, cinci trupe din proiectul Culese din Cartier Showcase (Fantome, Argatu’, Subcarpați, Frații Grime și Cred Că Sunt Extraterestru), Looptroop Rockers și Delinquent Habits. Duminică, în ultima zi de festival, concertează, de la ora 17.30, Pop Dylan, Mouse Outfit, Ziggi Recado & The Force, Pete Rock & Smooth, iar finalul îi aparține cu Wyclef Jean.

Târgul de biciclete, pe Aleea Centrală

Pe 23 și 24 septembrie, pe Aleea Centrală din Romexpo, se resfășoară Târgul de Biciclete. Vizitatorii vor putea admira și achiziționa accesorii, componente, biciclete, evident cu reduceri! Intrarea este liberă, iar standurile sunt deschise zilnic între orele 10.00 – 18.00. Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000