EVZ

Firea, despre o eventuală candidatură la președinție: Ar fi o dezamăgire!

Autor: | | 5 Comentarii | 860 Vizualizari

Firea face declarații neașteptate referitoare la afirmațiile colegilor de partid Adrian Năstase și Liviu Dragnea despree o eventuală depune candidatura a acesteia la președinție. Primarul Capitalei susține că acest demers ar fi o dezamăgire.

Sondaj: Firea vs. Iohannis! Cine ar caștiga președinția, dacă azi ar fi alegeri?

Grabriela Firea a declarat la postul de televiziune Romania TV că o eventuală canidatură a sa la președinție, așa cum au vehiculat Adrian Năstase sau Liviu Dragnea ar fi o dezamăgire pentru bucureştenii care i-au acordat încrederea.

"Din tot sufletul îmi doresc să îmi închei cu bine acest mandat la Primăria Capitalei şi, dacă bucureştenii vor considera că mi-am făcut bine datoria, dacă suntem sănătoşi şi liberi, poate să mai iau un mandat. Sunt atât de recunoscătoare celor care au considerat că sunt omul cel mai potrivit pentru înalta funcţie de primar al Capitalei, incât cred că ar fi nedrept să îi părăsesc pe bucureşteni şi să consider această funcţie doar o trambulină. Le mulţumesc domnului Adrian Năstase şi domnului preşedinte Dragnea", a afirmat Gabriela Firea a RTV.

Totodată, Firea a mai dezvăluit și modul în care a ajuns să candideze la Primăria Capitalei, în urma unor teeste care a fost supusă fără să știe.

"Domnul preşedinte Dragnea ştie cât de mult îmi doresc să duc la bun sfârşit mandatul. Motivul pentru care m-a ales a fost că şi-a dat seama, dintr-o analiză, a recunoscut că mi-a dat şi anumite teste din care şi-a dat seama că sunt un om de echipă, un om de cuvânt. Cred că ar fi o mare dezamăgire pentru bucureşteni să îi părăsesc pentru altă funcţie", a mai declarat Gabriela Firea.

Cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre GABRIELA FIREA și FLORENTIN PANDELE. Primarul Capitalei s-a suit în turla Catedralei din Voluntari în FUSTĂ și cu TOCURITag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000