EVZ

Primarul Gabriela FIREA schimbă numele Parcului HERĂSTRĂU

Primarii PSD din București
Autor: | | 9 Comentarii | 3441 Vizualizari

Primarul general al Bucureștilor, Gabriela Firea, nu se lasă când vrea ceva, așa că marți va schimba numele Parcului Herăstrău în Parcul Regele Mihai.

Consilierul general din partea PNL Ciprian Ciucu a anunțat pe Facebook că “Parcul Herăstrău își va schimba numele. Cum e o initiativa a PG Firea, probabil că va trece... Am primit in seara asta proiectul de HCGMB”.

Inițial, Firea a vrut să dea Pieții Victoriei numele Regelui Mihai, dar cum puțin mai încolo pe bulevardul Kiselleff există Piațeta Regele Mihai, inaugurată de fostul edil Sorin Oprescu, a renunțat.

“Ca să o determinăm pe Gabriela Firea să nu schimbe numele Pieței Victoriei, acesta având o semnificație istorică puternică (victoria din Războiul de Independență, nume purtat cca. 140 de ani), noi liberalii am inițiat un proiect prin care să denumim o parte din B-dul Kiseleff, cu numele de Regele Mihai I. Partea in care nu este sediul PSD si Ambasada Rusiei...

Sa ne relaxam cu totii, vor denumi asa Parcul Herăstrau... Am primit proiectul lor. Diferenta dintre noi si ei este ca noi am vrut sa punem acest proiect pe ordinea de zi asa cum e normal, dupa dezbaterea publica. Ei deja fac asta maine”, a mai precizat Ciucu.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000