EVZ

DE NECREZUT! Florin Călinescu, bătut într-un restaurant. Ce legătură are Gigi Becali cu incidentul

Autor: | | 2 Comentarii | 4183 Vizualizari

Florin Călinescu a fost bătut într-un restaurant după ce a încercat să facă glume proaste cu un mare nume din lumea fotbalului

Declarații-șoc în presa mondenă. Florin Călinescu a avut parte de un episod neplăcut din care a ieșit cam...șifonat. Actorul ar fi fost bătut chiar de Cosmin Olăroiu, după ce ar fi încercat să facă niște glume mai „nesărate” cu acesta. 

Deși povestea are rădăcini adânci și s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, a fost scoasă la lumină recent chiar de către Gigi Becali, scrie apropotv. Povestea s-a întâmplat în urmă cu mai mulți  „Cine e Călinescu ăsta? Când l-a bătut Oli era mieluşel…”, şi-a amintit Becali, care a precizat că, prin 2008, la un restaurant chinezesc, omul de televiziune a fost agresat fizic de Cosmin Olăroiu. Potrivit patronului roș-albaștrilor, Florin Călinescu se afla la masă cu mai mulţi oameni importanţi din lumea fotbalului, printre care Mircea Sandu, Gino Iorgulescu, dar şi Cosmin Olăroiu. La un moment dat, între cei doi au început şicanele, iar actorul i-a spus tehnicianului ceva „greşit”. Becali a povestit că Olăroiu s-a ridicat şi l-a făcut KO. A urmat încă o serie, de această dată de picioare, violenţele încetând abia după intervenţia lui Sandu şi Iorgulescu.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000