EVZ

De ce ar trebui să evităm FOLIA DE ALUMINIU când gătim sau ambalăm alimentele! AVERTISMENT ȘOCANT

Autor: | | 0 Comentarii | 9657 Vizualizari

Un produs extrem de întâlnit în aproape toate bucătăriile și foarte utilizat când vine vorba de ambalarea alimentelor sau gătirea lor ridică serioase semne de întrebare, când vine vorba de impactul pe care îl are asupra organismului.

Folia de aluminiu a fost introdusă pe piață în anii `90, iar de atunci este aproape nelipsită în bucătăriile oamenilor. Folia se folosește la ambalare, la gătit și chiar la tratarea unor afecțiuni.

Studii recente au dezvăluit detalii înfricoșătoare despre compoziția foliei de aluminiu. Se pare că substanțele din care este comusă, în special aluminiul, pot favoriza apariția unor boli mintale, precum Alzheimer.

AVERTISMENT DUR! Cartofii prăjiți PREA MULT pot dubla RISCUL DE CANCER. Cum trebuie să-i gătești

Pericolul cel mai mare apare în momentul în care alimentele care nu sunt încă gătite sunt înfășurate în folie de acest tip. Îngrijorarea este cu atât mai mare, cu cât folia de aluminiu este cea mai folosită la gătirea unor alimente.

Studiile arată că gătitul cu folie de aluminiu este responsabil pentru apariția fibrozei pulmonare si alte probleme respiratorii grave, dar șpoate favoriza și instalarea bolilor mintale, precul Alzheimer.

NU-I EXAGERARE. O pastilă din România POATE UCIDE ÎN ORICE MOMENT. Ministerul Sănătății, ÎN ALERTĂ 

Acest lucru se întâmplă din cauză că folia de aluminiu expusă la temperaturi înalte determină pătrunderea particulelor metalice în mâncare.  

Essam Zubaidy, un cercetator din ingineria chimică de la Universitatea din Sharjah, Emiratele Arabe Unite, a făcut un studiu în care a examinat efectele aluminiului asupra gătitului cu folie de acest fel și a constatat că un aliment gătit în folie de aluminiu poate avea până la 400 mg de aluminiu răspândit în compozitie după gătire.

Moment ISTORIC în medicină! VACCINUL care va SCHIMBA DEFINITIV viitorul. O BOALĂ MORTALĂ ar putea fi COMPLET ERADICAT

Acesta a mai descoperit că, cu cât temperatura de gătire este mai mare, cu atât riscul de contaminare este mai crescut. Totodată, aluminiul nu este o opțiune recomandată pentru gătirea alimentelor care contin roșii, sucuri de citrice, sau condimente, întrucât acestea ajută la eliberarea aluminiului.



Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000