EVZ

Scandal SEXUAL la FRONTIERĂ. Un POLIȚIST, LIDER DE SINDICAT, acuzat de HĂRȚUIRE. Culisele unui CAZ ȘOCANT

Autor: | | 0 Comentarii | 1401 Vizualizari

Poliția Română continuă să fie în centrul atenției de la cazul pedofilului care a cutremurat Capitala.

Aplecările către hărțuiri sexuale par să fi devenit obișnuință în cadrul Poliției Române, multiple cazuri ieșite la suprafață arătând o nouă față a instituției care e responsabilă de siguranța tuturor cetățenilor.

Dezvăluirile făcute de EVZ în urmă cu două zile, când a scos la suprafață un scandal imens mușamalizat, au trezit interesul autorităților pentru cazul de la frontiera română. După episodul de la București, un caz scandalos de la Huși a fost repus pe tapet după ce a fost mușamalizat.

Liderul de sindicat Iulian Antohe a fost acuzat, în urmã cu sase ani, cã a agresat sexual o colegã. Rezultatul a fost oarecum previzibil. Polițista a fost mutatã disciplinar, iar liderul de sindicat și-a consolidat poziția.

Detaliile oferite de sursa menționată sunt incredibile. Singurele urmãri ale episodului au fost zgârieturile de pe fatã, lãsate de politista hãrtuitã. Individul amorezat a fost nevoit sã vinã la muncã cu ochelari de soare. Cazul ar fi fost stins repede, dupã ce femeia, brusc, ar fi refuzat sã depunã plângere penalã împotriva politistului Iulian Antohe, în prezent presedinte al sindicatului politistilor de frontierã vasluieni. 

Mai mult decât atât, în acelasi an, aceasta ar fi fost mutatã la Politia de Frontierã din Brãila.

Reprezentantii ITPF Iasi au precizat pentru vremeanoua.ro cã s-au fãcut verificãri, dar “nu au rezultat probe privind aspectele semnalate. Agenta a declarat cã nu vrea sã facã plângere împotriva ofițerului”.

Surse din cadrul Politiei de frontierã sustin cã mai multe politiste de frontierã ar fi acuzat faptul cã au primit avansuri din partea aceluiasi lider de sindicat. Dar nu au mai vrut sã facã raport sau sã îl reclame pe politistul iubãret, de fricã sã nu fie mutate cu serviciul în alt judet. 

Din datele furnizate de cãtre Denis Lazãr, purtãtoarea de cuvânt a Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontierã Iasi, situatia prezentatã a existat.

În 2012, o agentã de politie din cadrul Politiei de Frontierã Vaslui a prezentat un raport personal, prin care aducea la cunostinta sefilor faptul cã ofiterul în cauzã o hãrtuieste sexual. “Imediat, o echipã din cadrul Serviciului Control al IGPF s-a deplasat la STPF Vaslui, pentru efectuarea de verificãri cu privire la aspectele semnalate. Pe timpul cercetãrilor, agentul în cauzã a precizat, în scris, cã nu doreste sã formuleze plângere penalã împotriva ofiterului”, a precizat Denis Lazãr, purtãtor de cuvânt.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000