EVZ

SCANDALOS! Gestul unui MEDIC de pe ambulanță a stârnit REVOLTĂ. Le-a reproșat oamenilor că l-au deranjat pentru un...

Autor: | | 0 Comentarii | 1117 Vizualizari

Scandalos! O persoană fără adăpost a fost târâtă în ambulanță de medicul care inițial a refuzat să-l ducă la spital pe motiv că este...boschetar. Mai mult, acesta s-a arătat iritat că a fost deranjat pentru ceva. Doar insistențele polițiștilor locali și ale oamenilor care erau în zonă l-au determinat pe acesta să îl urce în autospecială.

O persoană fără adăpost a fost identificată de un echipaj al Poliției Locale din Reșița, pe strada Căminelor. Potrivit informațiilor, bărbatul își făcuse un refugiu chiar în stația de pe stradă, fiind zărit zi și noapte în același loc. Omul străzii ar fi locuit pe Calea Caransebeșului până acum câteva săptămâni, dar ar fi fost scos în stradă de concubina sa.

SURSP FOTO: banatulazi.ro

Bolnav și fără bani acesta și-a făcut culcuș în stația de pe strada Căminelor. Martorii susțin că în ultimele două săptămâni bărbatul nu se mai ridica de pe bancă, nici măcar cu ajutorul cârjei pe care o folosea să se deplaseze. Polițiștii locali sosiți la fața locului au constatat și ei că persoana fără adăpost nu era deplasabilă, astfel că au sunat la Ambulanță.

Deși ambulanța a venit în zona menționată de polițiștii locali, medicul Ștefan Lisi a refuzat să îl ducă la spital. Mai mult, acesta le-ar fi reproșat polițiștilor că l-au deranjat pentru un boschetar. Polițiștii au susținut însă insistent că omul are nevoie de îngrijiri medicale, dată fiind starea lui de sănătate și picioarele vineții.

”Medicul de la ambulanță nu a vrut să îl ia la spital că e boschetar. I-am spus că nu poate să meragă și că stă de mult timp întins pe bancă pentru că e bolnav. Polițiștii au vrut și ei să îl ajute pe medic să-l urce pe om cu targa în mașină că abia mergea, dar medicul îl trăgea după el. A venit apoi asistenta și i-a zis doctorului că îl ajută ea, și așa l-au urcat în ambulanță”, spune Gheorghe Aron Radu, unul dintre martorii scenei, potrivit banatulazi.ro.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000