EVZ

Maestrul Gheorghe Zamfir, la SPITAL. Ce spun MEDICII de la Spitalul Militar despre starea artistului

Autor: | | 0 Comentarii | 2889 Vizualizari

Celebrul interpret la nai Gheorghe Zamfir a ajuns la Spitalul Militar, în urma unui accident domestic, au anunțat surse medicale.

Maestrul Gheorghe Zamfir, în vârstă de 76 de ani, a fost victima unui accident domestic. A călcat greșit pe scară și s-a lovit la genunchiul drept, așa că a avut nevoie de medici. Din fericire, nu este ceva grav, au spus doctorii, potrivit Libertatea.

„Un accident banal din care maestrul a scăpat, din fericire, extrem de ușor. S-a ales, în urma căzăturii, cu o leziune ceva mai mare în apropierea genunchiului care a fost tratată de personalul medical care se află în gardă. Nu sunt semnele vreunei  fisuri sau, mai grav, ale unei fracturi. E vorba de o contuzie așa că, după ce a fost investigat și tratat, a fost trimis acasă și i s-a recomandat repaus”, au declarat surse medicale.

Apropiații lui Gheorghe Zamfir spun că maestrul nu a vrut să stea în pat, ci și-a tratat contuzia cu gheață și și-a văzut de treburi.

„Nu e nimic grav, dar pentru siguranță s-a prezentat la un medic. Nu stă la pat pentru așa ceva și, în plus, maestrul e un om activ care nu se lasă doborât de un incident minor”, au spus unul dintre apropiații marelui interpret. Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000