EVZ

Ce a PĂȚIT Gina Pistol de ziua ei. SURPRIZA din Cambodgia

Autor: | | 0 Comentarii | 1296 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Petrecerile fără cei dragi sunt întotdeauna un motive de tristeţe, chiar şi pentru Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii TV „Asia Express” de la Antena 1.

Vedeta a fost nevoită să îşi petreacă aniversarea în Cambodgia, unde se filmează etapa curentă a emisiunii. Pentru a îi aduce aminte de gusturile de acasă şi a o face să se simtă preţuită, membrii echipei de producţie şi concurenţii i-au organizat o petrecere-supriză cu un tort „românesc” care a lasat-o fără cuvinte.

Citată de SpyNews.ro, Gina a declarat că  petrecerea i-a provocat o imensă bucurie, văzând cât le pasă oamenilor de ea, în special cu ocazia zilei ei de naştere. Faptul că a auzit cântându-i-se „La mulţi ani!” în limba română a reuşit să îi aducă aminte de cei dragi de acasă, cu care îşi doreşte să recupereze cât de curând timpul pierdut.

Emsiunea „Asia Express” o va aduce din nou pe Gina Pistol pe micile ecrane. În emisiunea care urmează să fie difuzată din primăvara anului 2018 la Antena 1, 7 perechi de vedete vor trebui să parcurgă un traseu care îi va conduce prin Laos, Vietnam, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziţie un dolar american pe zi şi trebuind să îşi asigure singuri transport şi cazare în drumul spre destinaţia lor finală.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000