EVZ

Gravidă UCISĂ, iar iubitul ei DECAPITAT. S-au întâlnit cu un necunoscut pentru a face SEX

Autor: | | 19 Comentarii | 53923 Vizualizari


Vezi galeria foto:

Un criminal cu probleme psihice din Michigan a strangulat o tânără de 18 ani, însărcinată în opt luni, şi l-a decapitat pe prietenul ei, după după ce şi-au dat întâlnire pe internet pentu o partidă de sex.

Ucigaşul Brady Oestrike i-a invitat la el acasă pe Brooke Slocum şi prietenul ei Charles Oppenneer după ce cuplu a fost de acord on-line să se întâlnească pentru sex, transmite The Mirror.

Potrivit poliţiştilor, tânăra însărcinată a fost ţinută legată mai mult timp înainte de a fi omărâtă şi aruncată în portbagajul maşinii criminalului. Fiica sa nenăscută a murit odată cu mama sa.

Prietenul femeii, Charles Oppenneer, de 25 de ani, a fost găsit decapitat într-un parc, de o zi mai devreme, dar capul tânărului încă nu a fost găsit, a precizat şeful poliţiei James Carmody a spus Oppenneer.

Cuplul a dispărut în 12 iulie, iar anchetatorii au obţinut mandat de percheziţie pentru casa lui Brady Oestrike, din Wyoming, Michigan, după ce au văzut corespondenţa electronică a celor doi tineri.  

Când a văzut oamenii legii criminalul a fugit, fiind împuşcat de forţele de intervenţie după ce ar fi intenţionat să tragă cu arme de asalt.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000