EVZ

Hagi are de gând să redevină selecționer: „Mă văd preluând o echipă naţională ambiţioasă” REACȚIA „Regelui” despre Ianis

Gică Hagi
Autor: | | 1 Comentarii | 530 Vizualizari

Într-un interviu acordat publicației „Le Matin”, Gică Hagi a vorbit despre posibilitatea preluării unei echipe naţionale. Tot aici, „Regele” a mărturisit că Ianis, fiul său, poate câștiga „Balonul de Aur”, în viitor.

Gică Hagi a fost împins de la spate de mai mulți oameni de fotbal să preia naționala de fotbal a României, mai ales după ce Christoph Daum nu a convins la cârma reprezentativei „tricolore”. Însă, fostul mare decar al selecționatei noastre a oferit un răspuns în această privință, în presa din Elveția: „Nu, nu. Nu m-aş concentra în ambele părţi (n.r. Viitorul şi naţionala României), ţinând cont de provocările pe care le implică. Dar mă văd preluând o echipă naţională ambiţioasă cu care să câştig. Asta e ambiţia mea. Mereu mi-am dorit să câştig. Asta e mentalitatea lui Hagi”.

În interviul acordat celor de la „Le Matin”, „Regele” a vorbit și despre fiul său: „Ianis e foarte talentat şi puternic din punct de vedere mental. S-a adaptat la Fiorentina şi e deja popular acolo, unde cred că va rămâne mult timp. Ştie că trebuie să tragă din greu pentru a reuşi şi e gata pentru asta. Poate va lua, la un moment dat, Balonul de Aur”. Mai mult, Gică Hagi a fost selecționerul naționalei României în 2001.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000