EVZ

Halep se reface în familie. Simona, bonă pentru Tania

Simona, alături de nepoata sa, TaniarnFOTO: FACEBOOK
Autor: | | 1 Comentarii | 1278 Vizualizari

Viitoarea lideră WTA se recuperează în această perioadă la Poiana Brașov, acolo unde se afl ă alături de cei dragi. Tenismena urmează câteva exerciții fi zice lejere și stă tot timpul alături de Tania, nepoata sa

Simona Halep a fost învinsă de o tendinită la piciorul drept, în timpul turneului de la Doha și a ratat șansa de-a juca o semifinală cu Garbine Muguruza.

S-a retras la Poiana Brașov

Cea mai bună tenismenă din România a revenit în țară și se află în aceste zile la Poiana Brașov, acolo unde deține un hotel.

Halep combină refacerea, bazată pe odihnă și exerciții fizice ușoare, impuse de preparatorul Teo Cercel, cu petrecerea timpului liber lângă familie. Alături îi sunt părinții, dar și fratele Nicolae, împreună cu soția și cu Tania, fiica celor doi. Bineînțeles, mezina familiei Halep este în centrul atenției, iar Simona este de nedespărțit de micuță.

Rămâne lideră cel puțin până la 19 martie

Altfel, începând de luni, 26 februarie, românca va redeveni lidera ierarhiei mondiale. E n-a putut participa la turneul de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), acolo unde n-a fost prezentă nici daneza Caroline Wozniacki.

Cel puțin până la data de 19 martie, după turneul de la Indian Wells, Simona are asigurată prima poziție în ierarhia mondială, ea neputând să fie întrecută de nicio adversară. Pe termen scurt, obiectivul tenismenei „tricolore” este recuperarea pentru a participa la competiția americană de Master Series.Tag-uri:

Alte articole din categoria:

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000